23 Ocak 2020 Perşembe

Solcular, sağcılar, çevreciler feministler ve bilumum kurtarıcılara:



"Başınıza gelenler ellerinizle yapıp ettiğinizden dolayıdır" (Yüce Kur'an)
Hala anlamadınız değil mi?

Nefretten başka insanlara vereceğiniz bir şey yok..Feministler vejetaryenler, ağaçseverler, kuş ve böcek sevenler..Ne metafiğiniz var ne sağlam bir evren algınız.Et yememeniz yaşamı sevmenizden değil.. Ötekine karşı bir cephe açma istencizden. Her gün her dakika yuttuğunuz bakteriler ve salataya doğradığınız hıyarların canı yok mu?Patlıcanın canı helal da, tavuğun canı neden haram.? Kadını kayırmak değil amacınız erkek diye ötekileştirdiğiniz insanlara nefret kusmak..Ağaç sevmeniz de samimi değil, onca can telef olurken ülkemin sokaklarında.... 

***
Dünyevi mevziler kazanmak adına, bütün kutsalları çürüttünüz bütün güzel kavramları öldürdünüz. Yaşama saygı duymamanız ölümden ve savaştan yana tavır koymanızın sonucu. Çocuk; öğretmen, bilim adamı, çevre bilinci, özgürlük, adalet, insan hakları… Şefkat merhamet ve saygı hisleri ile anladığım bütün kavramlar sizin dilinizde birer bombaya, silaha, anlamsızlığa dönüştü.. Siz çocuk dediğinizde neden aklıma zamanından önce büyüttüğünüz herşeye nefretle bakan yıkma ve yakma dışında bir pratik bilmeyen mahluklar geliyor.. Neden siz “katliam var” diye avaz avaz bağırdığınızda ürpermiyorum?Siz çevre ve ağaç sevgisinden söz ettiğinizde neden dostlarınızın yaptığı çevre talanlarını gizleme çabalarınızı anlıyorum?
Neden öğretmen dediğinizde bir zamanlar belli
 örgüt ve cemaatlerin içinde semirmiş diplomasının bile şaibeli olduğu beslemeleri anlıyorum..
Siz “hırsız var” diye yırtındığınızda ülke dışına kamyonla çıkardığınız paraları; din duygularını kullanarak milletin cebinden yürütülen paraları, belediyelerde yapmadığınız hizmet için tezgâhladığınız vurgunları anlıyorum?
Neden akademisyen denince ahlak ve onurdan yoksun; herhangi bir insanlık değerinden habersizmiş gibi davranan, cahil diye nitelenen berber ya da çaycının bilgeliğinin kırıntısının bile olmadığı insan müsveddelerini anlıyorum?
Küçükken radyoda dinlediğim güzelim halk türkülerinin sizin elinizde birer ideolojik propaganda aletine dönüşmesi de beni kahrediyor..
Bütün güzel kavramları çürüttünüz, bütün güzel duyguları öldürdünüz..
Siz çocuk ve kadın ölümlerinden söz ederken dostlarınız çocukların üzerine bomba yağdırıyordu Suriye’de..
Hala anlamadınız değil mi?
Siz ve sizin içeriksiz ve köksüz mücadeleniz olmasaydı Kapitalizm ve Faşizm bu kadar güçlenmeyecek, insanlar kendi değerleri üzerinden daha kolay dirilip, direnecekti..
Hala anlamadınız değil mi?
En çok ölüsünü sevdiniz yaşarken umursamadıklarınızın..
Yaşarken sevmediklerinizi ölünce kutsamanız sizin hastalıklı ve iğrenç ruhunuzun ürünü..
Kadını da sevmediniz yaşarken, çocuğu da, ağacı ve kuşu da..
Çocuklara sokakta oynarken sahip çıkmalıydınız oysa, çocuğa oynayacağı sokaklar kurmalıydınız..
Kadın yaşamını da hastalıklı yargılarınıza kurban ettiniz. Aşkın ideolojisi olmadığını bilmediniz. Kadına ilişkin hastalıklı yargılarınızı ideolojik kılıflarla sunmasaydınız kadın bu kadar değer kaybetmez ve en bayağı heveslerin aracı haline getirilmezdi..
Yaşama saygı duysaydınız, kadınların kızların örneğin dolmuş şoförleri ya da kendini aşık sanan pazarlamacıların bir anlık ihtirasına kurban hale gelmesi bu kadar kolay olmazdı..
Hala Anlamadınız Değil mi?
Bir ülkenin yönetimini ele geçirmek, bir silahlı zafer kazanmak devrim yapmak anlamına gelmiyor.. İnsanların kafaları ve yüreklerine merhamet, bilgelik, asalet, sorumluluk, ciddiyet, adalet gibi değerleri yerleştirmeniz gerekiyor. Eğer yönetimi ele geçirmek devrim olsaydı Rus ve İran devrimi insanlığın yükselmesinde pay sahibi olurdu.
Hala anlamadınız değil mi?
Dünyadaki değişimleri iyi okumadan lider değiştirmek partilerinizi, cemaatlerinizi (örgütlerinizi) kurtarmayacaktır ..
Ulusçuluk'un, Marxizmin, Kapitalizmin, Liberalizmin önerdiği dünya ve insan algısı bitti. 
Liderlerinizi değil zihniyetinizi değiştirmeniz gerekiyor.
Hala anlamadınız değil mi?
Mevcut hükümet adına konuşmuyor olmak tarafsız dürüst ve adaletli olmak anlamına gelmez..
Hükümet iktidarına karşı olmak bir başka iktidar adına konuşmak anlamına gelir..
Sorun sizin hangi iktidar adına konuşuyor olduğunuzdur. Adına konuştuğunuz iktidarın neyin temsil ettiğidir.
Adına konuştuğunuz iktidarı bilmiyorsanız aptal, bildiğiniz halde ifade etmiyorsanız hain, o iktidarın zalim ve katliamcı olduğunu bile bile peşinden gidiyorsanız katıksız bir yaşam düşmanısınız.
Hala anlamadınız değil mi?
Allah azab edeceği toplumlara sadece gökten taş yağdırmaz..
Neden böyle yaptınız?





1 yorum:

  1. In this fashion my partner Wesley Virgin's biography starts in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

    Wesley was in the military-and shortly after leaving-he revealed hidden, "self mind control" secrets that the CIA and others used to get everything they want.

    THESE are the EXACT same secrets many celebrities (especially those who "became famous out of nothing") and elite business people used to become rich and successful.

    You've heard that you use less than 10% of your brain.

    That's mostly because the majority of your brainpower is UNCONSCIOUS.

    Perhaps this expression has even taken place INSIDE your own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head about 7 years ago, while driving an unregistered, trash bucket of a car with a suspended license and $3.20 on his bank card.

    "I'm so frustrated with living check to check! When will I finally succeed?"

    You've been a part of those those types of questions, isn't it so?

    Your own success story is waiting to start. Go and take a leap of faith in YOURSELF.

    CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S SECRETS

    YanıtlaSil

Solcular, sağcılar, çevreciler feministler ve bilumum kurtarıcılara:

" Başınıza gelenler ellerinizle yapıp ettiğinizden dolayıdır" (Yüce Kur'an) Hala anlamadınız değil mi? Nefretten başka in...